HoviKoti

Tekstin koko

A- | A+

Yksiköt


Hopeaharjun Palvelukoti

HoviKotien sydän on Hopeaharjun Palvelukoti. Perheyrityksemme on Satakunnan ensimmäinen yksityinen palvelukoti. Se on toiminut jo vuodesta 1989 Noormarkussa, Porissa. Hopeaharjun Palvelukoti tarjoaa tehostettua palveluasumista ja palveluasumista mielenterveyskuntoutujille ja ikääntyneille.


Hopeakoto

Hopeaharjun naapuriin valmistui syksyllä 2014 ikäihmisille ja muistisairaille tehostettua palveluasumista, palveluasumista ja kuntoutuspalveluja tarjoava Hopeakoto. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota esteettömyys- ja turvallisuusasioiden lisäksi myös kokemuksellisuuteen sekä elämyksellisiin tiloihin - niin sisällä kuin ulkonakin. Hopeakoto hyödyntää toiminnassaan Green Care -malleja.


Hovikumpu

Hovikumpu, Joensuun lähellä, Outokummussa tarjoaa tilapäishoitoa ja tehostettu palveluasumista, autettua ja ohjattua asumista kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville. Sen lisäksi se tarjoaa tehostettua palveluasumista, palveluasumista, intervallihoitoa sekä jaksoasumista ikääntyneille ja muistisairaille.

HoviCare

HoviCare toimii Singaporessa. Se tarjoaa HoviKlubi-muotoista päivätoimintaa singaporelaisille ikääntyneille ja erityistä tukea tarvitseville. HoviCare hyödyntää HoviKodin osaamista ikääntyneiden palveluasumisessa ja päivätoiminnassa ja yhdistää digitaalisia palveluja innovatiivisesti.

Sofiakylä ja Sofiantähti

Sofiakylä tarjoaa tilapäishoitoa alle 16-vuotiaille kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille Nokialla. Sofiakylä tarjoaa myös tuettua palveluasumista, tehostettua palveluasumista sekä ohjattua palveluasumista aikuisille kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville. Tämän lisäksi tarjolla on asumisharjoittelua ja loma-asumista. Sofiakylällä on myös oma päivätoimintayksikkö kehitysvammaisille sekä autismin kirjoon kuuluville.

Villa Ilo

Heinolassa Villa Ilon asiakkaat ovat laajennetun tuetun kotipalvelun piirissä. Ympärivuorokauden toimivat, yksilölliset hoivapalvelut perustuvat asiakkaan kanssa laadittuun palvelusopimukseen. Jokaisen asiakkaan tarpeet otetaan huomioon yksilöllisesti, tavoitteena on itsenäisen asumisen tukeminen mahdollisimman pitkään. Ryhmäasuminen luo tarvittavaa yhteisöllisyyttä, jolloin kenenkään ei tarvitse olla yksin.