logovillailo  - Osa HoviKoti-ryhmää

Tekstin koko

A- | A+

HoviKubi valolinna  black 21.10.2014 RGB 300dpi

 

 

 

 


Liity vilkkaaseen

HoviKlubi yhteisöömme


Toivotamme Sinut tervetulleeksi yhteisöömme: Hovi Klubissa voit viettää aikaasi turvallisessa, ystävällisessä ympäristössä ja nauttia korkealuokkaisista hyvinvointipalveluistamme. Viihtyisät tilamme ovat esteettömät.

 

Palvelumme

Tarjoamme mielenkiintoisen viikko-ohjelman, jossa on erilaisia aktiviteetteja, ryhmätoimintaa, liikuntaa, kulttuuria, viihdettä ja kuntouttavia harjoitteita. Voit itse valita ohjelmatarjonnastamme Sinulle mieluisat tekemiset. Huomioimme toiminnassamme myös juhlapäivät, vuodenvaihtelun sekä paikalliset tapahtumat.


karaokeAktiviteetit

Voit valita mielesi mukaan eri aktiviteeteista, joita voivat olla esimerkiksi ulkoilu, retket, ohjelmat, ryhmätoiminnot tai viihde. Erilaiset aktiviteetit pitävät Sinut kunnossa. Otamme toiminnassamme huomioon myös mahdolliset rajoitteet. 

kalakuva

Yhteisö

Hovi Klubi-ryhmään ovat kaikki tervetulleita ja jokainen voi yhteisössä ottaa oman roolinsa. Mukaan voit tulla myös katselemaan tai tapaamaan tuttuja. Yhteisössämme käy vierailijoita ja esiintyjiä. Myös tassuterapeutit ilahduttavat käynneillään.

luontoLuonto

Terveyslampi ympäristöineen tarjoaa miellyttäviä aistikokemuksia ja mahdollisuuden nauttia luonnosta, vaikka käyttäisit apuvälineitä. Pihapiirimme antaa paljon mahdollisuuksia ulkoiluun ja pihapeleihin.

heppa Hyvinvointi

Hyvinvointi koostuu hyvästä mielestä, riittävästä fyysisestä toimintakyvystä, terveellisestä ravinnosta ja sosiaalisista ystävyyssuhteista. Luontolähtöiset ja osallistavat toimintatapamme auttavat Sinua tekemään jokaisesta päivästä hyvän.

 


 

 

Soita meille ja kysy lisää

p. 044 706 0233
Tai lähetä meille sähköpostia: info(at)villailo.fi