Hovikumpu-logo rgb for-web1 - Osa HoviKoti-ryhmää

Tekstin koko

A- | A+

Luonto ja teknologia yhdistyvät Hovikummun HoviTeemassa

Hovikumpu Outokummun Kuusjärvellä on uudenlainen palvelukoti, jossa yhdistetään perisuomalainen luonto ja tuorein teknologia. Nyt ei ole kyseessä pelkästään perinteinen turvateknologia, vaan uudet elämykselliset ratkaisut, joilla voidaan esimerkiksi tuoda elämyksiä videovälitteisesti niillekin, jotka eivät itse välttämättä pääse paikalle. Tällaisia virtuaalimatkoja HoviKodissa on jo järjestetty mm. Korkeasaareen, Ateneumiin ja Nizzaan.Luonto-ja-teknologia-ver1.0 rgb 190x190

Teknologia näkyy ja tuntuu asiakkaiden arjessa. DigiAkatemian avulla opettelemme nykypäivän digitaalisia taitoja ja etsimme uudenlaisia elämyksiä. Yhteydenpito omaisiin ja läheisiin on järjestetty mm. niin, että meidän avullamme asiakkaaseen saa videoyhteyden vaikka toiselta puolelta maailmaa. Pelillisyys, musiikki ja erilaiset muistihuollon harjoitteet ovat osa mielen pitämistä virkeänä.

Olemme osa paikallista kumppaniverkostoa, jossa on mukana paikallisesti toimivia tahoja, opiskelijoita ja seuravakunnan jäseniä. Verkostossamme on paikallisia metsästysseuroja, maanviljelijöitä, kalastajia, sienestäjiä ja marjastajia, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aitoa lähiruokaa, eli asiakkaillemme tuttuja makuja ympäristön luonnosta.