Hovikumpu-logo rgb for-web1 - Osa HoviKoti-ryhmää

Tekstin koko

A- | A+

Visio: monimuotoista asumispalvelua

Hovikummun visiona on laadukkaan ja monimuotoisen asumispalvelun tuottaminen sekä osallistavan elämän mahdollistaminen. Palvelumme on tarkoitettu kehitysvammaisille, autismin kirjoon kuuluville, ikääntyneille, vanhuksille ja muille erityistä tukea tarvitseville. Toteutamme ainutlaatuista kahdeksankohtaista HoviKodin palvelumallia. Toimimme yhteistyössä monien eri tahojen ja osaajien kanssa, kuten: Siun Soten kehitysvamma- ja vanhuspalvelujen asiantuntijat ja palveluohjaus, Taksi Itä-Suomi, SAS-ryhmät, lääkärit, Honkalampi-keskus, Outokummun ja Joensuun kaupungit, Liperin ja Polvijärven sekä Heinäveden kunnat.

Haluamme tukea asiakkaidemme perheitä ja läheisiä ja siten helpottaa perheiden arkea mm. tilapäishoidon ja jaksoasumisen palveluilla. Kehitysvammaisten kerhot ja leirit sekä kehitysvammaisille että ikääntyneille auttavat jaksamaan. Haluamme kehittää ja kehittyä työyhteisönä ja hyvä työilmapiiri on meille voimavara, joka heijastuu myös asiakkaiden palvelukokemukseksi. Haluamme olla hyvä yhteistyökumppani kunta-asiakkaillemme ja avoimesti kertoa toiminnastamme ja suunnitelmistamme.

Toimimme yhteistyössä oppilaitosten kanssa, kuten Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän Outokummun ammattiopiston. Tarjoammekin sosiaali- ja terveysalan sekä luovien alojen harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille.

Uskomme vakaasti avoimuuden ja yhteistyön voimaan.