Havukoti-logo rgb 77x212 for-web - Osa HoviKoti-ryhmää

Tekstin koko

A- | A+

HoviTeema

Luonto ja teknologia yhdistyvät Havukodin HoviTeemassa

Outokummun Kuusjärvelle, Virkkulankylään on v. 2016 alussa avautunut uudenlainen palvelukoti, jossa yhdistetään perisuomalainen luonto ja tuorein teknologia. Nyt ei ole kyseessä pelkästään perinteinen turvateknologia, vaan uudet elämykselliset ratkaisut, joilla voidaan esimerkiksi tuoda elämyksiä videovälitteisesti niillekin, jotka eivät itse välttämättä pääse paikalle. Tällaisia virtuaalimatkoja HoviKodissa on jo järjestetty mm. Korkeasaareen, Ateneumiin ja Nizzaan.Luonto-ja-teknologia-ver1.0 rgb 190x190

Teknologia näkyy ja tuntuu asiakkaiden arjessa. Yhteydenpito omaisiin ja läheisiin on järjestetty mm. niin, että meidän avullamme asiakkaaseen saa videoyhteyden vaikka toiselta puolelta maailmaa. Pelillisyys, musiikki ja erilaiset muistihuollon harjoitteet ovat osa mielen pitämistä virkeänä.

Olemme keräämässä myös paikallista kumppaniverkostoa, jossa olisi mukana luonnon kanssa läheisesti toimivia tahoja, kuten esimerkiksi partiolaiset, metsästysseurat, taiteilijat ja 4H-yhdistys. Lisäksi toivomme, että saisimme verkostoomme paikallisia maanviljelijöitä, kalastajia, sienestäjiä ja marjastajia, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden myös aitoon lähiruokaan. Tavoitteenamme kun on tarjota tuttuja makuja ympäristön luonnosta asiakkaillemme.