SofiaKylä-logo  - Osa HoviKoti-ryhmää

 

Soffariklubi nokia  - Osa HoviKoti-ryhmää

Tekstin koko

A- | A+

 

Sydän-oikealla-puolella 3D-1-for-web

Unelma toteutui

Sydän oikealla puolella

Sofian elämästä ja perheestä sekä Sofiankylän tarinasta on Janita Virtanen kirjoittanut  kirjan  Sydän oikealla puolella

Riitta Peltonen kertoo kirjan synnystä seuraavaa: "Lähes kahden vuoden projekti on nyt tullut päätökseen, ja Sydän oikealla puolella -kirja julkaistaan perjantaina 22.2. Näiden kahden vuoden aikana tunteet olivat pinnassa moneen otteeseen. Asioiden muisteleminen toi takaisin vaikeitakin hetkiä, tunteita, pelkoja ja ajatuksia tulevasta - ihminen kun jännästi piilottaa ne vaikeat ajat syvälle sisimpäänsä ja muistaa vain hyvät hetket. Janita Virtanen teki uskomattoman työn saaden melkein 18 vuotta yksiin kansiin, hänen esikoisteokseensa, toteuttaen samalla pitkäaikaisen unelmani tästä kirjasta. Kirja kertoo realistisesti arjesta erityislapsen kanssa sekä omasta kasvustani hoiva-alan yrittäjäksi – haasteista, ilon hetkistä ja byrokratian kiemuroista. Kirja on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa avata sille sydämensä."

 

Kirjaa voit tilata tällä lomakkeella.

 


Kirja on rehellinen kuvaus erityisperheen arjesta iloineen ja haasteineen. Se on myös Riitta Peltosen kasvutarina hoiva-alan yrittäjäksi: kertomus siitä, miten vaikeista asioista voi syntyä jotakin hyvää ja ainutlaatuista, ja miten kuka tahansa voi halutessaan muuttaa maailmaa, vaikka vain pieni pala kerrallaan.