Hopeaharju-logo  - Osa HoviKoti-ryhmää

Tekstin koko

A- | A+

  Hyvä elämä

 

Mari Kurppa

Hyvän elämän rakennuspalikat


Hopeaharjun Palvelukoti on kuulunut noormarkkulaiseen maisemaan nyt 30 vuoden ajan. Vanhempiemme perustama yritys on aina ponnistanut vahvasti ydinarvoistamme: hyvä elämä ja itsemääräämisoikeus kuuluvat jokaiselle.

Työskentelemme Hopeaharjussa joka päivä sen eteen, että jokainen asukkaamme saa elää arvoistansa elämää kodikkaassa ja virikkeellisessä ympäristössä.

30 vuoteen mahtuu paljon arjen askareita, iloa, surua, kehittämistä ja työntekoa. Vahva yhteisöllisyys ja yhdessä tekemisen meininki ovat kantaneet myös vaikeiden aikojen yli. Siitä kiitos kuuluu niin sitoutuneelle henkilökunnallemme kuin ihanille asukkaillemme.

Tänä päivänä me Hopeaharjussa katsomme tulevaisuuteen iloisina ja luottavaisina. Tavoitteenamme on jatkaa sillä uralla, jonka olemme valinneet. Samalla haluamme tehdä maailmasta päivä päivältä pikkuisen paremman paikan elää.

Tämä julkaisu kertoo Hopeaharjun 30-vuotisesta taipaleesta, nykyhetkestä ja tulevaisuuden visioista ihmisten kertomana. Arjen keskellä on hyvä pysähtyä välillä muistelemaan menneitä ja haaveilemaan tulevasta. Kaikkia tapahtuneita asioita ei yksiin kansiin saada, mutta toivottavasti jutut herättävät Sinussa muistoja, jotka haluat kanssamme jakaa. Uskon, että tämän julkaisun artikkelit kertovat paljon Hopeaharjun tulevaisuudenuskosta. Haluamme olla  hyvän hoivan tarjoaja ja varmistaja myös tästä eteenpäin.

Hyvä elämä rakennetaan yhdessä.

Mari pieni
MARI KURPPA
toimitusjohtaja
Hopeaharjun Palvelukoti