HoviKoti

Tekstin koko

A- | A+

HoviKoti on kokonaisuus, joka tukee hyvää ja aktiivista elämää kahdeksalla eri tavalla. Lue Lisää »

HoviKoti on innovatiivinen hoiva- ja hyvinvointipalvelujen kehittäjä ja operaattori

HoviKoti on hoiva- ja hyvinvointiliiketoiminnan ja -palveluiden kehittämiseen keskittynyt suomalainen perheyritys.

Uskomme vahvasti hoiva- ja hyvinvointipalvelujen johtamiseen paikallisesti. HoviKoti antaa paikalliselle toimijalle kehittämällään Työkalupakilla mahdollisuuden keskittyä hoivatyöhön ja tarjoaa toimijalle helpomman tavan käynnistää ja toteuttaa toimintaansa. HoviKoti osallistuu hoivapalvelujen konseptoimiseen ja kehittämiseen, palveluasumisen ratkaisujen tilojen suunnitteluun, on tukena palveluasumisen toiminnan käynnistämisessä ja laadun jatkuvassa parantamisessa. Toimintamme on ISO9001-sertifoitu.

Palveluyksikkömme tarjoavat palveluja erityistä tukea tarvitseville, kuten ikääntyneille, muistisairaille, kehitysvammaisille, mielenterveyskuntoutujille sekä muille erityisryhmille.

Palveluratkaisumme ovat kattavia ja innovatiivisia. Palveluvaihtoehtoja on tarjolla laajasti: tehostettu palveluasuminen, palveluasuminen, laajennettu tuettu asuminen, tilapäishoito, intervallihoito, jaksoasuminen, päivätoiminta, työtoiminta sekä erilaiset digitaalisuutta hyödyntävät palvelut, kuten HoviKlubi-toimintamme, joka viihdyttää ja aktivoi asiakkaita.

 

Sinulle omaa elämää